En samling af unge lejesvende fra provinsen Umiyama i Nippon. De har i en årrække har været hyret af den Ostlandske valggreve til at opsnappe fjendtlige skibe langs den Ostlandske kyst, hvilket de har haft succes med, og vundet noget respekt blandt de Ostlandske fiskere, da fiskerne nu kan sejle lidt tryggere langs den Ostlandske kyst.

 

Deres leder er en Samurai ved navn Umiyama Sumashi, som hjemme i Umiyama provinsen arbejder med at gøre forældreløse børn til effektive soldater for sin farbror; Daimyoen af Umiyama. I modsætning til andre Samuraier, behandler Sumashi børnene forholdsvist pænt, dog er han ikke bleg for at uddele stokkeprygl hvor det fortjenes. Hvis de unge viser deres værd, kan de måske efter mange år blive ophøjet til en højere kaste som Samurai. Dette sker dog yderst sjældent, da Nippon har et forholdsvist strikt kastesystem.

 

Når børnene bliver gamle nok, sejler de ud i verden sammen med Sumashi, og kæmper side om side med hvem end der kan betale deres hyre. Når de kommer hjem igen, er de ikke længere børn, men hærdede veteraner, der nu skal gøre tjeneste hjemme i Umiyama provinsen som kystjægere, hvilket egentlig bare er en fin titel for betalte pirater. En god Daimyo ville aldrig lade sin ære plette af at hyre ”Ægte” pirater, heraf det flotte navn; Kystjægere!

 

Ombord på deres skib, Sværdfisken, gælder samme regler som hjemme i Nippon. Personlig ære sættes højt, og gensidig respekt er en del af hverdagen. Manglende respekt og pli bliver straffet hårdt. En hver soldat der tager sin straf, har genvundet sin personlige ære, og bliver respekteret på lige fod med resten af besætningen… I teorien i hvert fald, for soldater der igennem længere tid ikke har kunne opretholde deres ære, bliver bundet, og smidt levende i havet, langt fra land. Heraf Sværdfiskernes første og vigtigste ordsprog:

 

”Lev med ære, eller dø uden”

 

De har også et andet ordsprog, som fortæller, at man skal gøre brug af hvad man nu har:

 

”Dårlig Sake, gør også fuld Samurai”

 

Siden konflikten startede mellem Freiburg og Nuln, har en del af Sværdfiskerne marcheret sammen med de konventionelle tropper og fungeret som reservetropper og er blevet brugt gentagende gange som hurtige choktropper. På trods af at de er lejesvende, sætter de personlig ære meget højt, hvilket er en meget normalt hjemme i Nippon. Det betyder at de holder deres ord, og at så længe mønten klinger, så overholder de deres kontrakt. Grundet deres pålidelighed har de vundet noget accept iblandt nogle af de konventionelle tropper, men der er stadig nogle der mener de blot er bøller og røvere til leje, som vil skifte side når krigslykken vender.