Emil:

Emil er årets hovedarrangør. Han er født i den mørke del af Vestskoven, nærmere bestemt som en ting der kravlede ud under Sortelvernes alter, hvor han hærgede de lokale med sine fortællinger om død og ødelæggelse hvis ikke de underlagde sig gudinden Fanabina. Emils første Krigslive var KL8, og han har ikke kunne holde sig fra det siden. Til hverdag er Emil en ellers stille gut der hygger sig med computerspil og golf når tiden tillader det, ellers har han travlt med at svinge pisken over for alle de andre frivillige når han synes de er for langsomme. Emil sætter pris på et godt glas rom, whisky, mjød, eller generelt bare noget med procenter.
Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, står og friluftsliv

 

Odin:

Med sine snart 18 års rollespils erfaringer, både som spiller og arrangør, har Odin sagt ja til at tage teten som den overordnede spilmester. Han var ”uheldig” nok tilbage til KL VII, hvor han blev shanghajet til at gå med i krig. Det blev en hobby, som efterfølgende har fyldt alt for meget og tvunget ham med på et herligt togt, hvert følgende år. Når KL ikke udfylder hans tid i hverdagen, spiller han for det meste computer, når han ikke bliver kommanderet rundt med af kæresten. Derfra har han sit enorme behov for at kommandere rundt med andre, når hun endelig ikke er til stede.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person

 

Martin:

Martin har spillet rollespil siden han var en lille knægt. Hvis der er noget han fortryder, er det at han har spillet rollespil to tredjedele af sit liv og aldrig spillet en langhåret enhjørning med vinger ☹
Martin er født opvokset og død adskillige gange på Fyn men har endnu ikke været en død i Tyskland men det kan jo nås endnu. Lige nu glæder han sig bare til at sparke gang i krigen og give folk fra hele landet en fed fight på Fyn.

 

Kristoffer:

Den mindst erfarende af alle arrangørerne, men med et hjerte der brænder for at lave det bedste Krigslive til dato! Når vi siger den mindst erfarende, så er det med liverollespil, da det er noget Kristoffer først, har samlet op igen inden for det sidste år, da han været ude og skaffe virkeligheds erfaring mange af de seneste år i det store udland! Han glæder sig meget til at svarer på alle jeres henvendelser på Facebook som manden der sidder bag Krigslive siden for denne gang. Udover det så satser han på en masse rollespil til Krigslive, ligesom resten af holdet til Krigslive XV

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, skæg

 

Martin:

Martin Jensen har spillet rollespil siden han var 13 år gammel, da han blev 19 tog han til sit første Krigslive og har været med hvert år siden. Hans største drøm er at få dette Krigslive til at være det bedste hidtil og han gør alt hvad der står i hans magt for at få det til at ske!