Dette års setting kommer til at forgå i Warhammer verdenen igen! Denne gang så bliver det fejden mellem Nuln og Freiburg som er kommet til fuld blus mellem de 2. Derfor vil vi hovedsageligt se spillerne spille emperiets folk. Når det så er sagt, så er der mulighed for forskellige typer imperiale grupperinger.
De 2 hoved grupperinger, Nuln og Freiburg, er dem konflikten handler om. Det vil også være muligt at spille mennesker fra hele imperiet. Udover de foregående, så er Marienburg jo på siden af Freiburg, så der vil være mulighed for at spille mennesker, dværge og elvere fra byen, da den består af mange forskellige væsner. Det vil også være muligt at spille mennesker fra Bretonnia. Og såfremt man skulle have lyst, kan man også spille skov elvere fra Athel Loren.
Når vi har skrevet forslag til steder man kan spille fra, så vil vi selvfølgelig ikke sige nej til nogen der kommer med et godt koncept, men hvis i tænker at jeres koncept ligger meget udenfor det skrevne, så må i meget gerne kontakte os på facebook, og så vil vi i sammenarbejde finde ud af det. Det vil sige, at hvis der er nogen der skulle have lyst til at spille en eller anden form for monster enhed. Så vil vi gerne arbejde sammen med dem om det, og så få lavet nogen regler omkring det også.