Her i kompendiet, vil vi komme med nogen forslag til hvordan folk går klædt fra de 2 hoved faktioner, Marienburg/Freiburg og Nuln.

Freiburg
Freiburg bærer karrygul blandet med forskellige brunlige nuancer, er generelt en fattig stad som kun har enkelte "fine" personer og dragter. De er typisk klædt i dragter der minder om imperiets.

Marienburg

Folk fra Marienburg klæder sig oftest i prangende dragter, der viser hvor rig en by de kommer fra. Deres soldaters uniformer består af rød, gul og blå farver, designet i typisk imperiel stil.

Nuln

Uniformer for Nuln er hovedsageligt røde og sorte, hvor det kan kombineres med enten mest sort eller mest rødt. Dog er de oftest sorte, og så kan man spørge sig selv om det er grundet gammel vane eller om det er for at skjule soden fra kanonerne. Deres logo er en løve der holder en vægt, dog bruges der andre logoer som normalvis er kanoner, deres berømte bro, eller variationer af løven.

Såfremt man ikke føler for at spille nogen af disse 3 faktioner, men stadig vil spille menneske, så henleder vi til at søge inspiration gennem nettet om de forskellige fraktioner i imperiet og verdenen generelt.

Vi kan desværre ikke ligge noget officielt materiale på hjemmesiden, grundet Games Workshops strikse copyright politik.