Bellator Pavo

Bellator Pavo er navnet på et som har rejst over det meste af Old World, dog oftest i emperiet. De har et ret godt ry, især for lejesoldater, dette for deres loyalitet til deres leje kontrakt samt deres gode udstyr, træning og morale. 

42. Ostland - Richlers Røvere

Det 42. Ostland stammer fra storbyen Volganof, hvor kompagniet står vagt og patruljer skovene omkring byen for at sikre handle til byen. Det 42. Ostland kæmper for von Raukov slægten igennem familien von Richler, de er betalt af familiens egen lomme. Det 42. Ostland er på papiret statstropper, men har og været lejesoldater igennem tidens løb, hvis hyren har været det værd. Kompagniet vil altid følge 107. Da de to kompagnier har en tæt historie sammen, derfor ses de to som regel i kampgruppe sammen. De kommer bevæbnet med hellebarder.

Pommerns 31.

Pommerns 31 kompagni er en familie finansieret styrke, der startede ud med at være et kompagni der skulle patruljere ”The Grey Mountains” mod de forbandede grønhuder for at sikre Pommern familiens handelsruter. Kompagniet startede med erfarne tropper bestående af veteraner fra tidligere krige. Men som tiden gik, tog de mange kampe med grønhuderne på kompagniet rækker. De så sig nødsaget til udfylde rækkerne med rendestenens folk fra Shanty Town og the Northern Docks. Nu til dags er kompagniet en milits bestående af let- til ingen-pansret borgere af tvivlsom stand.
Deres leder er en stor skægget brøleabe med storhedsvanvid, oftest omtalt som ”Skipper”, selvom der ingen optegnelser er om kompagniets maritime ekspeditioner.

 

XIII. Nuln

13. Nuln er en relativt ny enhed, dannet af både unge grønskollinger og garvede veteraner. Enheden bestod oprindeligt af tidligere livgarder hos Baron Heinrich Halchshofer, som af politiske årsager måtte støtte et felttog mod orkere, og derfor opgive sine gardister til den kejserlige hær. Livgarden vendte aldrig tilbage til baronen, og har sidenhen marcheret fra slag til slag. Gennem tidens løb når 13. Nuln har haft brug for nye rekrutter, har enheden typisk fået tilsendt borgere som har gamblet deres penge væk, og derfor har måtte melde sig ind i hæren for at betale deres gæld. Det er derfor ikke unormalt at se soldater fra 13. Nuln have mere tillid til held end sund fornuft.

 

43'en Ostland '' Morgans Marodører''

Oprindligt et Ostlandsk stats kompagni, som har været igennem en masse, som både har kæmpet mod Kaos horderne i Kislev, Og de udøde i Sylvanien, til at bare generalt tæve Nordlandske tropper fordi de er nogle pytpjaskene tøsedrenge.
I løbet af kompagniets ‘’glorværdige’’ historie har de haft flere kaptajner af svingende kvalitet, dog aldrigmere end en adelige officer, da de altid har haft en tendens til at ‘’forsvinde’’ på mystisk vis.
Enhedens øgenavn er blevet opnået fordi deres kaptajn Morgan (høhø) opmuntre sine tropper til at tilegne sige udstyr på kamppladsen, og dette betyder folkene ofte har tilegnet sig mere brutale våben såsom køller, hamre og økser. Der af Øgenavnt Morgans Marodører.
Enhedens Traditioner:
Hullet er en tradition i Regimentet. Reglerne for hullet er som følgende,
1: Du taler ikke om Hullet.
2: Du taler ikke om Hullet
3: Er du ny i Kompagniet skal du slås.
Stensuppe er det klammeste du nogensinde kan blive udsat for og det er straffen for at kvaje sig gevaldigt.
Foragt dem der ikke betaler os - især Marienburg da de stadig skylder os penge, og er nogle Pytpjaskene tøsedrenge.
Hvis du laver snaps i en støvle skal du dele med resten. Straffen for ikke at dele er Stensuppen.

 

43'ene Ostland Kanon Deling '' Arrige Agnete''

Kanonen har været en essentiel del af Morgans Marodører siden grundlæggelsen, og har altid fulgt trop hvorend kompagniet har draget hen.
Øgenavnet Arrige Agnete stammer fra Mester Ingeniørens moder som har legendarisk temperament. Dette temperament deler kanonen og nogle gange har det resulteret i spektakulærer hændelser som vi alle ikke taler for højt om.

 

The Shadows of Athel Loren

The Shadows of Athel Loren er et spejder-regiment fra de frodige skove mellem Tal Driacha og menneskenes verden. Nye varsler fortæller at, skulle menneskelandet Freiburg falde, vil et mørke slå rod og sidenhed sprede sig så langt som Athel Loren. I håb om at bremse denne trussel, har en ung delingsfører fra Athel Loren ledt sit regiment af spejdere dybt, dybt ind i menneskenes verden. Dybere end han nogensinde ville være komfortabel med, men dette mørke må og skal stoppes før det er for sent...

 

V. Stirland

Valggreven og den stirlandske overkommando har en plan om at indkøbe store mængder musketter og kanoner til forsvaret af den stirlandske stat. Det kniber dog desværre med at finde pengene, hvilket er kritisk og problematisk.
V. stirland er derfor udsendt for at støtte Nuln-siden i den kommende konflikt. De er mønstret for at bevise at stirlandske soldater, uden tvivl, kan håndtere og er værdige til at bruge de dyre og prestigefyldte krudtvåben.
For at afslutte en lovende aftale, må knægtene fra V. Stirland bevise deres værd, på vegne af det stirlandske folk der har hårdt brug for en opgradering af den stirlandske hærs forsvar.

 

Gauschdorfs Søhunde

Gauschdorfs Søhunde er en broget skare af mennesker, der arbejder som besætning på krigsgallejen ”Tyrens brøl". Som en del af dem empiralske flåde er besætningen notorisk for deres blandede besætning der består af unge mænd, dygtige og disciplinærer marinesoldater, til de mere vilde og skøre søhunde. Skibet er kendt for, at sejle ind i fjenden med skibets galionsfigur først. De er overtroiske ift. Havet og dets mysterier. Skibet patruljerer normalt ud for Ostlands kyster, men i denne strid er de blevet indkaldt fra havet til at hjælpe i krigen til fods. Dette er ikke noget de har gjort sig meget i, så der er en del tilvænning i gang. De bruger mange af deres skibstermer selvom de er på landjorden.

 

19. Hochland fra Hochland

Rifler.

 

Sigmars Sønner

Porto Sacerdos, er præst af Sigmar kirkens øverste råd, har fået til opgave at rejse igennem de fjerneste dele af landet for at samle våben førerne folk, som søger en lysere fremtid i Sigmars hellige efterliv. "Sigmar har ladet krigstrommen buldre, vi mødes for at kæmpe, vi mødes for at vidne om Sigmars storhed. alt forlænge er Sigmar blevet visket fra øre til øre, nu vil Sigmars Sønner sørger for at Sigmar bliver talt, at Sigmar bliver råbt. så æren igen vil opstå for Sigmar." Dette er de ord Hertug Carlos bruger til at vække sine mænd op til dåd. Hertugen har fulgt Porto Sacerdos siden han startede sin fær gennem rigerne. Og er endnu ikke bukket under for en kamp. Kaldet har lydt vores hamrer vil bane vejen for tro og vilje. inden modstand er for stor ingen kamp for lille til Sigmars Sønner. Kun de troende vil leve og de vantro vil dø, vi bære sigmar i hjertet vi vil leve evigt. HILD SIGMAR

VIII Garde regiment

valg greveninden har to regimenter hun bruger som sine liv vagter. et riffel regiment og et spyd regiment. riffel regimentet skal snart skiftes ud. vores regiment er det regiment der om et par år ud skal skifte dem ud.  regimentet består af Nulns bedste borgerskabs børn ( en blanding af adelige og rigtig rige købmænd børn) at de er ent i dette regiment er en blanding af politisk spil og en masse penge der er blevet smidt efter en "sikker" militær karier for deres børn for at sikre dem en fornem og indflydelsesrig plads i samfundet i fremtiden.

dette gør at regimentet er afstad for at lære at være dygtige soldater så de kan holde valggrevinden i live og vinde hæder og ære. de vil gøre alt for udmærkelser og medaljer.

de står som modstykker til de 3 andre nuln regimenter som enten spiller samfundet laveste eller gamle veteraner

 

Sværdfiskerene fra Umiyama

Vores regiment er et lejesvænderegiment fra Nippon, en flok brave lejesvænde strandet i Ostland efter de sejlede ind en besynderlig tåge flugt fra en overvældende fjende.

 

Sortstens klanen

Vores historie, er at de to ledere har samlet på forældreløse, tidligere fanger og andet udskud. I kompagniet har de fået en chance til for vise hvad de er værd. Kompagniet er derfor kendt for at være hårde typer, der kan overleve under usle og hårde forhold i krig

 

Dreetz's Djævle

Fanger der enten fik valget mellem galgen eller uniformen bevæbnet med buer, sværd og bukler i let panser.

 

IX Stirland.

Valggrevens propaganda regiment, de sendes ofte ud af provinsen for at vise at Stirland ikke er fattig, derfor er de godt udstyret, yderst disciplineret og frem for alt frygtede.

 

Falkenburg 13. straffekompagni

Falkenburgs 13. straffekompagni er et regiment som består af kriminelle, fattige og desertører og andet utøj fra baroniets fængsler og fattiggårde. Regimentet er en del af Falkenburg baroniets lejesoldatshær, og de tjener som let støtteregiment i kamphandlinger og har ansvar for at udføre disciplinære domme internt i hæren.

 

Jeans Jäger

Jägerne er Jagere og de jager de værste ting der findes omkring Freiburg, internt er de vanvittig loyale og drevet af ære.
Tag dog ikke fejl Jägerne er som en udsultet ulveflok, der lever på andre menneskers lidelse og de skyr ingen midler for at nedlægge deres bytte og er der nogen der kommer mellem Jägerne og deres bytte så må Jean vise dem nåde.
Jägernes metoder er mange: tortur, gidsler og afbrænding af fjendens forsyninger. De er som en usynlig kniv der langsomt skærer fjenden i stykker, en lille bid ad gangen.

Freiburgs 2. Fodregiment

Freiburgs 2. Fodregiment er kendt for at være Jean le Fiers stålnæve. Antallet af soldater i enheden kan være svingende, men man kan altid være sikker på at de som er med, er der for at kæmpe for Jean og for ikke mindst for Freiburg.
Da den tidligere enhedsleder trak sig tilbage for at lade nye og måske friskere kræfter komme til, faldt valget på Peder Fabron Dubrois (Peder Pletskud i folkelig omtale), han har udmærket sig igennem flere års arbejde som soldat, og på den måde steget støt indenfor Jeans inderkreds.

Freiburgs 2. fodregiment består typisk af soldater, der tørster efter guld, kvinder og øl. De står som regel ikke i vejen for en festlig stemning, og et godt humør, men det skal man ikke lade sig narre af, for under den festlige stemning gemmer der sig et blodtørstig vildsvin, der ikke holder sig tilbage fra at hugge, stikke og mase sig igennem enhver forhindring som skulle stå i vejen for dem.

 

32. Nuln

32. Nuln er et tidligere kanoner regiment, men efter de fik stjålet deres kanoner i fordoms tid blev de pålagt at skulle gå i krig som en frontlinje-enhed indtil de havde generobret deres kanoner. Til dags dato er det ikke lykkes for dem, men deres ry som nogle erfarne soldaterbørster uden det helt store mellem ørerne er vokset støt igennem alle årene. Nu er de at finde i hæren hver gang Nuln går i krig.
32. Nuln går i krig iført grøn og sort og en stor grøn fjer i enten baretten eller hjelmen. På deres grønne og sorte skjolde kan enten ses et kranie eller en vægt.

 

Shauns Følge

Følget stammer fra Albion. De er en del af en klan som primært ernærer sig som fårehyrder. Mange i Imperiet ville betragte dem som kættere for de tilbeder Shaun, som er gud for hyrder, får og enge. Følget var dog mere end blot hyrder, for på Albion må hyrderne beskytte deres flokke mod kæmper. Til dette formål byggede følget en krigsmaskine og brugen af denne har de mestret.

I år 2302 blev der ført en krig mod dæmonen Be’lakor på Albion. I denne krig blev følget hvervet til den imperiale hær. De brugte deres krigsmaskine og udmærkede sig i flere slag. I takt med at hæren led tab måtte hver mand løfte flere opgaver og følget fik derfor til opgave at bemande en af Imperiets store kanoner.

I en af Albion krigens sidste slag var følget en del af en mindre styrke som led et stort nederlag til de dæmon tilbedende Beastmen. Følget overlevede dog slaget og det lykkedes dem at bjerge kanonen fra slagmarken.

Efter dette nederlag følte følget inden stor lyst til at deltage mere i Albion krigen. Følget fik passage på et skib ved at fungere som lejesvende og er siden hen kommet til Imperiet. Her tjener de til dagen og vejen ved at udleje deres artilleri til forskellige mindre konflikter.

Fjerde Ostlandske Regiment

Vi er en lille styrke bestående af Ostlandske stats tropper, der hovedsagelig er rekrutteret fra byen Ferlangen og de omkringliggende landsbyer. At være dannet i kaosets tilstand forårsaget af krigen, består vores enhed af både veteran soldater og ufrivillige rekrutter. Under krigen var vores mest almindelige fjender de barbariske og uretfærdige nordmænd. På et tidspunkt blev de fleste af vores soldater decimeret i kamp. Derefter blev vi slået sammen med resterne af en ødelagt enhed fra Averland, der tjener hos os indtil i dag, samt nogle friske rekrutter fra Ostland. Vi lærte at behandle mænd fra Kislev med venskab og respekt, og stå med dem side om side, gang på gang.

De Rustne Ræve

De kommer fra en mindre by nær Marienburg der hedder Strohofen.

Hunden am Fluss Teufel

Hunden am Fluss Teufel er navnet på den garnison der ligger langs floden Teufel og er beliggende netop der, hvor Übersreik i Reikland med rette kan opkræve told og skat, inden de andre af flodens byer kan gøre pant i, hvad der bliver sejlet ind og ud af Den Grå Frues Pas. "Hunden" referer i virkeligheden til de små, men bidske hunde som bruges til at finde kontrabande med.

Historien om "Teufelhundene" starter nogle hundrede år tilbage, hvor etableringen af garnisonen er en blodig affære grundet de mange røverbander, bæster, og andet pak i området som først skal fordrives. Derefter følger godt 150 år med konstante træfninger mod styrker fra Stimmigen, Auerswald, og Rottfurt, som alle, måske med rette, mener at dele af deres handel og told er taget fra dem.

"Teufelhundene" blev med tiden kendt for at kunne imødegå alt hvad der bliver sendt imod dem, oftest i undertal, inden hjælpen tilgik fra Übersreik, ligesom at de kunne borde skibe og følge spor af smuglere langt ind i Reikwald med deres små men bidske hunde.

For nogle årtier siden fik Übersreik fastslået retten til toldopkrævninger, hvilket medførte en ny type bemanding ved den nu ret så fredelige garnison. Rigmandssønner, veteraner med de rigtige kontakter (og guld), samt enkelte heldige, tjener nu som toldere i Kejserens klæder, hvor den største fare i flere år har været at falde over en støvet hellebard, prikke sig på en blækfjer, eller få ondt i ryggen (eller maven) på vagten foran lagret af kontrabande.

Opgørelserne over de kejserlige styrker er ikke alle steder lige vel opdateret, og nutidens Toldere fremgår givetvis i nogle styrkelister som den eliteenhed, de var for et par generationer siden - hvorfor de endnu engang er blevet mønstret til krig...

Hus Drakonsky’s hussarregiment

Drakonsky familiens husgarde, som består af en blanding af mindre betydningsfulde slægtninge og medlemmer af familien, samt faste vagter. Enheden kommer fra den store kieslevistiske havneby Erengrad. Som alle gostoparfamilier i Kieslev stiller familien Drakonsky med pansrede rytter, når Kieslev skal forsvares. Hussarene fungerer normalt som mobile, hårdtslående enheder på slagmarken.

På dette togt er de dog uden deres heste, og de fungerer som et tungt linjeregiment.

Erengrads 9. kossarregiment

Et af Erengrads stående kossarregimenter, som byen har udlånt til togtet. Enheden består af tzarindens tropper, som hun har udstationeret rundt om i Kieslev. På slagmarken fungerer kossarerne som infanteristøtte til kavaleriet, hvor de først affyrer salver af pile for at bløde fjendens linjer op, og efter kavaleriet har brudt fjendens linjer, aflægger kossarerne buerne og rykker ind for at rydde op med deres tohåndsøkser.