Bellator Pavo

Bellator Pavo er navnet på et som har rejst over det meste af Old World, dog oftest i emperiet. De har et ret godt ry, især for lejesoldater, dette for deres loyalitet til deres leje kontrakt samt deres gode udstyr, træning og morale. 

42. Ostland - Richlers Røvere

Det 42. Ostland stammer fra storbyen Volganof, hvor kompagniet står vagt og patruljer skovene omkring byen for at sikre handle til byen. Det 42. Ostland kæmper for von Raukov slægten igennem familien von Richler, de er betalt af familiens egen lomme. Det 42. Ostland er på papiret statstropper, men har og været lejesoldater igennem tidens løb, hvis hyren har været det værd. Kompagniet vil altid følge 107. Da de to kompagnier har en tæt historie sammen, derfor ses de to som regel i kampgruppe sammen. De kommer bevæbnet med hellebarder.

Pommerns 31.

Pommerns 31 kompagni er en familie finansieret styrke, der startede ud med at være et kompagni der skulle patruljere ”The Grey Mountains” mod de forbandede grønhuder for at sikre Pommern familiens handelsruter. Kompagniet startede med erfarne tropper bestående af veteraner fra tidligere krige. Men som tiden gik, tog de mange kampe med grønhuderne på kompagniet rækker. De så sig nødsaget til udfylde rækkerne med rendestenens folk fra Shanty Town og the Northern Docks. Nu til dags er kompagniet en milits bestående af let- til ingen-pansret borgere af tvivlsom stand.
Deres leder er en stor skægget brøleabe med storhedsvanvid, oftest omtalt som ”Skipper”, selvom der ingen optegnelser er om kompagniets maritime ekspeditioner.

 

XIII. Nuln

13. Nuln er en relativt ny enhed, dannet af både unge grønskollinger og garvede veteraner. Enheden bestod oprindeligt af tidligere livgarder hos Baron Heinrich Halchshofer, som af politiske årsager måtte støtte et felttog mod orkere, og derfor opgive sine gardister til den kejserlige hær. Livgarden vendte aldrig tilbage til baronen, og har sidenhen marcheret fra slag til slag. Gennem tidens løb når 13. Nuln har haft brug for nye rekrutter, har enheden typisk fået tilsendt borgere som har gamblet deres penge væk, og derfor har måtte melde sig ind i hæren for at betale deres gæld. Det er derfor ikke unormalt at se soldater fra 13. Nuln have mere tillid til held end sund fornuft.