Bellator Pavo

Bellator Pavo er navnet på et som har rejst over det meste af Old World, dog oftest i emperiet. De har et ret godt ry, især for lejesoldater, dette for deres loyalitet til deres leje kontrakt samt deres gode udstyr, træning og morale. 

42. Ostland - Richlers Røvere

Det 42. Ostland stammer fra storbyen Volganof, hvor kompagniet står vagt og patruljer skovene omkring byen for at sikre handle til byen. Det 42. Ostland kæmper for von Raukov slægten igennem familien von Richler, de er betalt af familiens egen lomme. Det 42. Ostland er på papiret statstropper, men har og været lejesoldater igennem tidens løb, hvis hyren har været det værd. Kompagniet vil altid følge 107. Da de to kompagnier har en tæt historie sammen, derfor ses de to som regel i kampgruppe sammen. De kommer bevæbnet med hellebarder.

Pommerns 31.

Pommerns 31 kompagni er en familie finansieret styrke, der startede ud med at være et kompagni der skulle patruljere ”The Grey Mountains” mod de forbandede grønhuder for at sikre Pommern familiens handelsruter. Kompagniet startede med erfarne tropper bestående af veteraner fra tidligere krige. Men som tiden gik, tog de mange kampe med grønhuderne på kompagniet rækker. De så sig nødsaget til udfylde rækkerne med rendestenens folk fra Shanty Town og the Northern Docks. Nu til dags er kompagniet en milits bestående af let- til ingen-pansret borgere af tvivlsom stand.
Deres leder er en stor skægget brøleabe med storhedsvanvid, oftest omtalt som ”Skipper”, selvom der ingen optegnelser er om kompagniets maritime ekspeditioner.

 

XIII. Nuln

13. Nuln er en relativt ny enhed, dannet af både unge grønskollinger og garvede veteraner. Enheden bestod oprindeligt af tidligere livgarder hos Baron Heinrich Halchshofer, som af politiske årsager måtte støtte et felttog mod orkere, og derfor opgive sine gardister til den kejserlige hær. Livgarden vendte aldrig tilbage til baronen, og har sidenhen marcheret fra slag til slag. Gennem tidens løb når 13. Nuln har haft brug for nye rekrutter, har enheden typisk fået tilsendt borgere som har gamblet deres penge væk, og derfor har måtte melde sig ind i hæren for at betale deres gæld. Det er derfor ikke unormalt at se soldater fra 13. Nuln have mere tillid til held end sund fornuft.

 

43'en Ostland '' Morgans Marodører''

Oprindligt et Ostlandsk stats kompagni, som har været igennem en masse, som både har kæmpet mod Kaos horderne i Kislev, Og de udøde i Sylvanien, til at bare generalt tæve Nordlandske tropper fordi de er nogle pytpjaskene tøsedrenge.
I løbet af kompagniets ‘’glorværdige’’ historie har de haft flere kaptajner af svingende kvalitet, dog aldrigmere end en adelige officer, da de altid har haft en tendens til at ‘’forsvinde’’ på mystisk vis.
Enhedens øgenavn er blevet opnået fordi deres kaptajn Morgan (høhø) opmuntre sine tropper til at tilegne sige udstyr på kamppladsen, og dette betyder folkene ofte har tilegnet sig mere brutale våben såsom køller, hamre og økser. Der af Øgenavnt Morgans Marodører.
Enhedens Traditioner:
Hullet er en tradition i Regimentet. Reglerne for hullet er som følgende,
1: Du taler ikke om Hullet.
2: Du taler ikke om Hullet
3: Er du ny i Kompagniet skal du slås.
Stensuppe er det klammeste du nogensinde kan blive udsat for og det er straffen for at kvaje sig gevaldigt.
Foragt dem der ikke betaler os - især Marienburg da de stadig skylder os penge, og er nogle Pytpjaskene tøsedrenge.
Hvis du laver snaps i en støvle skal du dele med resten. Straffen for ikke at dele er Stensuppen.

 

43'ene Ostland Kanon Deling '' Arrige Agnete''

Kanonen har været en essentiel del af Morgans Marodører siden grundlæggelsen, og har altid fulgt trop hvorend kompagniet har draget hen.
Øgenavnet Arrige Agnete stammer fra Mester Ingeniørens moder som har legendarisk temperament. Dette temperament deler kanonen og nogle gange har det resulteret i spektakulærer hændelser som vi alle ikke taler for højt om.

 

The Shadows of Athel Loren

The Shadows of Athel Loren er et spejder-regiment fra de frodige skove mellem Tal Driacha og menneskenes verden. Nye varsler fortæller at, skulle menneskelandet Freiburg falde, vil et mørke slå rod og sidenhed sprede sig så langt som Athel Loren. I håb om at bremse denne trussel, har en ung delingsfører fra Athel Loren ledt sit regiment af spejdere dybt, dybt ind i menneskenes verden. Dybere end han nogensinde ville være komfortabel med, men dette mørke må og skal stoppes før det er for sent...

 

V. Stirland

Valggreven og den stirlandske overkommando har en plan om at indkøbe store mængder musketter og kanoner til forsvaret af den stirlandske stat. Det kniber dog desværre med at finde pengene, hvilket er kritisk og problematisk.
V. stirland er derfor udsendt for at støtte Nuln-siden i den kommende konflikt. De er mønstret for at bevise at stirlandske soldater, uden tvivl, kan håndtere og er værdige til at bruge de dyre og prestigefyldte krudtvåben.
For at afslutte en lovende aftale, må knægtene fra V. Stirland bevise deres værd, på vegne af det stirlandske folk der har hårdt brug for en opgradering af den stirlandske hærs forsvar.

 

Gauschdorfs Søhunde

Gauschdorfs Søhunde er en broget skare af mennesker, der arbejder som besætning på krigsgallejen ”Tyrens brøl". Som en del af dem empiralske flåde er besætningen notorisk for deres blandede besætning der består af unge mænd, dygtige og disciplinærer marinesoldater, til de mere vilde og skøre søhunde. Skibet er kendt for, at sejle ind i fjenden med skibets galionsfigur først. De er overtroiske ift. Havet og dets mysterier. Skibet patruljerer normalt ud for Ostlands kyster, men i denne strid er de blevet indkaldt fra havet til at hjælpe i krigen til fods. Dette er ikke noget de har gjort sig meget i, så der er en del tilvænning i gang. De bruger mange af deres skibstermer selvom de er på landjorden.

 

19. Hochland fra Hochland

Rifler.