Forældre – værgeerklæring til Krigslive XV- For guldet skal de dø

Hvem skal bruge denne formular?

Folk der ikke er fyldt 18 når Krigslive XV starter skal have udfyldt en forældre eller værgeerklæring. Vi gør opmærksom på at folk der ikke er fyldt 14 når Krigslive XV starter ikke må spille kamproller og dermed ikke slås. De må derimod gerne deltage som fanebærere eller musikanter eller andre non-kombattantroller.

Hvorfor skal man udfylde denne erklæring?

At man skal udfylde denne erklæring, er ikke et udtryk for arrangørernes holdning på nogen måde. Personligt mener vi faktisk at folk under 18 kan ofte være lige så ansvarlige og tage vare på sig selv og andre som folk over 18, men loven siger at folk under 18 ikke kan lovligt skrive under på ting. Så for at beskytte vores forening fra situationer der potentielt kan opstå, så laver vi derfor denne foranstaltning.

Hvordan skal den udfyldes

Formularen skal printes ud og en forældre eller værge skal udfylde en forældre/værge erklæring, på side 2. Den skal udfyldes af en af dine forældre eller værger, og skrives under af samme.

Hvor skal den sendes hen?

Formularen skal udfyldes og sendes pr besked til:

Krigslives facebook side, som findes her

Man kan enten scanne formularen ind eller tage et billede af den, og sende den på besked.

Hvad er sidste frist?

Den sidste frist for indsendelsen af formularen er d. 30. april 2019. Dette er også tilmeldingsfristen for den generelle tilmelding. Vi tager selvfølgelig højde for eventuelle tekniske problemer.