I år til Krigslive har vi valgt at lave 2 ordninger for mad til Krigslive.

Den første mulighed man har, er hvor man selv står for maden. Man bestemmer helt selv om man vil bringe nogen spillere med der skal gå der hjemme i lejeren og lave det, samtidig med at de måske laver noget fedt spil. Her vil man selv skulle stå for indkøb, opbevaring, og lavning af maden.

Der vil igen i år være mulighed for at man får leveret maden af os til scenariet, men det kræver at hele enheden tilmelder sig mad. Dette vil være en tilkøbsmulighed på ens billet og den vil koste 250DKK. Vi satser i år på at der er mulighed for veganer mad, samt gør vi alt hvad vi kan for at imødekomme vores spillers allergener. 

Menu:

Morgenmad:

• Et bredt udvalg af lyst brød, oste (brie), smør, pålæg og havregryn.
• Mælk og juice


Frokost:

• Et bredt udvalg af rugbrød, oste (brie!!), smør og kødpålæg
• Juice & saftevand


Aftensmad

• Torsdag: Små grillkøller med masser af grønsager i tomat med brød til.
• Fredag: Fyldig grøntsagssuppe med kylling og brød til.
• Lørdag: Oksegryde med kartoffel og grøntsager samt brød til.

Praktiske informationer:

Der vil være fisk i stedet for kød til dem der er pescetarer, samt et bredere udvalg af grøntsager til vegetarerne.
Kontakt os på facebook hvis der er nogle forbehold vi skal tage os med hensyn til mad, som ikke er inkluderet her. (Der er taget højde for hvidløg og skaldyrsallergier)

Der vil for alle enheder være en kølevogn placeret i NPC’området som er til fri afbenyttelse. Dog skal i have i mente at vognen ikke har plads til alt jeres mad, så det er kun mad der skal på køl der kan opbevares her. I vil få faste pladser i vognen til jeres ting. Hvis i ikke overholder dette, vil vi tage de nødvendige forbehold.
Til de af jer der har købt mad, så fungerer kølevognen som et stort køleskab for jer. Dvs. at i selv henter det mad i skal bruge til morgen og frokost, hvad der er i overskud af mad sættes tilbage til dagen efter. Vi sørger for at fylde jeres hylder op med det nødvendige, så i har hvad i skal bruge.
Aftensmad afhentes også ved NPC området. Det sker kl 18:00 da den ankommer varm udefra.
Sørg for at rette henvendelse til en GM hvis maden ikke er som den skal være, eller hvis i løber tør for noget vi skal være klar over, og som skal købes ind.