I år vil vi til Krigslive prøve på noget nyt, vi vil nemlig give enheder lov til at have non-kombattanter med gratis! Det vil sige at hvis man vil have en kok, en fotograf, eller lignende med til sin deling, så kan man nu få dem med gratis. Måden hvorpå man får sine non-kombattanter med er som følger:
For hver 10'ende mand man er i enheden, kan man tage en non-kombattant med der udfylder en rolle vi mener er passende, de 2 oven over er et godt eksempel. Det vil sige at en musikant eller fanebærer, om end de ikke rigtig slås til en kamp, så tæller de ikke her.
For at blive accepteret til at være non-kombattant skal man sende en ansøgning til vores facebook, omkring hvilken gruppe man kommer til at tilhører, samt hvilken form for non-kombattant man er. Gruppens enhedsleder kan også gøre det for deres non-kombattanter.
Hvis der er nogen andre former for non-kombattanter i føler kunne være relevante for jeres gruppe skal i også være velkommen til at sende en ansøgning for dem, og vi vil gå dem igennem.

 

OBS! Alle ansøgninger skal forgå på vores facebook!