Rollespil

Rollespil kan betegnes som et improvisations lignende teater, hvor man både fungere som tilskuer og medspiller, samt hovedrollen i ens egen historie. det er typisk at der er opsat nogle rammer som man kan skabe sin karakter indenfor og typisk er der også et regelsæt så der er en klar enighed om hvad man kan/må og ikke kan/må.

Krigslive

Krigslive er et årligt koncept, oprindeligt udviklet af Kåre Torndahl Kjær, Allan Davidsen og Thomas Bernstorff Agaard. Det har været en vane igennem mange år at krigslive bliver afviklet af forskellige foreninger på skift, alt efter hvem der melder sig til opgaven. I år og fremad rettet har landsforeningen Bifrost overtaget konceptet og i år har Orkerne kommer fået lov til at afholde det med foreningen Føniks, foreningen Fantasiverden og to frivillige ved roret. Det vil dog stadig blive afviklet på samme grundlag som tidligere.

Krigslive vil i år hovedsageligt dreje sig om konflikten imellem to hære, lige som det har været i de forgange år. i år vil vi dog arbejde på at få tilføjet en højere grad af rollespil.