Oprindeligt et Ostlandsk statskompagni, som har været igennem en masse, der både har kæmpet mod Kaos-horderne i Kislev og de udøde i Sylvanien til bare at generelt tæve Nordlandske tropper fordi de er nogle tøsedrenge.
I løbet af kompagniets ‘’glorværdige’’ historie har de haft flere kaptajner af svingende kvalitet, dog aldrig mere end en adelig officer, da de altid har haft en tendens til at ‘’forsvinde’’ på mystisk vis.
Enhedens øgenavn er blevet opnået fordi deres kaptajn Morgan opmuntrer sine tropper til at tilegne sige udstyr på kamppladsen, og dette betyder folkene ofte har tilegnet sig mere brutale våben såsom køller, hammere og økser. Deraf øgenavnt Morgans Marodører.
Enhedens traditioner:
Hullet er en tradition i Regimentet. Reglerne for hullet er som følgende:


1: Du taler ikke om Hullet.
2: Du taler ikke om Hullet
3: Er du ny i Kompagniet skal du slås.


Stensuppe er det klammeste du nogensinde kan blive udsat for og det er straffen for at kvaje sig gevaldigt.
Foragt dem der ikke betaler os - især Marienburg da de stadig skylder os penge og er nogle tøsedrenge.
Hvis du laver snaps i en støvle skal du dele med resten. Straffen for ikke at dele er Stensuppen.

 

Kanonen har været en essentiel del af Morgans Marodører siden grundlæggelsen og har altid fulgt trop hvorend kompagniet har draget hen.
Øgenavnet Arrige Agnete stammer fra Mesteringeniørens moder som har et legendarisk temperament. Dette temperament deler kanonen og nogle gange har det resulteret i spektakulære hændelser som vi alle ikke taler for højt om.